Hamisítások ezek a parfümök?
üdv! Először is, úgy kezdődött hogy a városban vártam hogy kinyisson az órás. Csak hogy ott a cigányok árulták a dolgaikat és az eggyik ezeket sózta rám:
Lady Million Luca bossi 50ml
BOSS Sweet Kiss 50ml
A két terméket 2 000 - ft-ért vettem meg de a haverok azt mondták h ilyen olcsón nem lehetmegvenni ezeket a parfümöket csak ha hamisak.
Nem értek ehhez de mennyi esély van erre?
mondom h nem értek hozzá :D.
Balek? attól h most megtetszett az illata az egyiknek és kiattam érte egy csekély összeget nem hiszem h buktam volna valamennyit is… nekem tetszik az illata, már használtam és szerencsére nem lett semmi bajom tőle. Amúgy képesek ilyenekre is h kicserélik vlami irritáló cuccra az eredeti parfümöt? Jó tudni… minden esetre köszönöm a fejtágítást, óvatosabb leszek.
Régi a kérdés, de igen! Hamisak ezek a parfümök.
A luca bossi a paco rabanne női 1 millionjének a hamisítása.
Szimplán más az illata, és nem bírja olyan sokáig. Max pár óra.
BOSS is hamis.
Parfümériából lopni nehéz, mert az eredeti parfümökön jelző chippek vannak, kamerák, biztánsági őr, stb. Ezért ha valaki ki is tudja onnan hozni, a kockázat akkora, hogy a 20-30 ezer Ft-os parfümöt, minimum 15.000-10.000 körül adja oda.
A hamisítványok általában az eredetinek egy nagyon felbenzinezett/más löttyözött formája. Vesznek egy eredetit, és annyira kihígítják, hogy abból kijön rengeteg üveg.
Vagy szimplán megpróbálják másolni magát az illatot. Gyenge alapanyagokból persze.
Szóval ez a lopott cucc, leesett a kamionról, stb. csak hülyítés. Az olcsó parfümök szimplán hamisak. A picit olcsóbbakhoz meg jó orr és tapasztalat kell.
Mert vannak nagyon ügyes hamisítványok is.
Amit még hozzátennék, hogy szeretem a parfümöket, a hétköznapokban Paco rabanne 1 milliont használok(eredetit), vagy ugyanúgy Paco rabannetől a black XS-t, azonban ha sikerül kifogni hamisítványokat nagyon olcsón azt is megveszem.
Itt debrecenben 1.000 Ft-ért megtudom venni a 1 million hamisítását, ami kinézetileg szinte tökéletes, illatra is hasonló de 2-3 órát bírja csak.
100ml, így ha 2 óránként újra fújom magam, akkor is több, mint 1 hónapot kibír. :D Ami azért nem rossz 1.000 Ft-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!