Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fájdalmasan begyulladt fülbevaló?

Fájdalmasan begyulladt fülbevaló?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja lövettem a fülem, azóta sem cseréltem az orvosi fémet, bár azt mondták az ékszerésznél, hogy 3-4 hét múlva nyugodtan cserélhetem a saját ezüstömre. Az ok amiért nem került a cserére sor az, hogy egész eddig nem maradt abba a gennyedzés, valamint 3 lyukat lövettem egymás fölé, egyiket sem porcba, de a felső 2 még mindig nagyon fáj. Naponta fertőtlenítettem, de tegnap előtt szerencsétlenül belekaptam, tegnapra pedig erősödött a fájdalom, aztán este vettem észre, hogy a fülem hátulján a felső fülbevaló mellett egy dudor keletkezett. Megijedtem, mert tényleg nagyon fájt, kivettem a fülbevalót, akkor lett igazán látható, hogy egy hatalmas vérdudor féle valami alakult oda, gondolom a tegnapi véletlen incidenstől. Lefertőtlenítettem többször is, de olyan csúnya gennyes és véres, hogy nem mertem visszatenni. Fertőzés lehet, vagy gyulladás attól, hogy tegnapelőtt sikerült belekapnom? Rosszul döntöttem, hogy kivettem? Tényleg nagyon csúnya, és nem is igazán értem, hogy lehet, hogy még 2 hónap után is ennyire fáj a lövés helye, miért nem gyógyult be, hiszen ki sem vettem az orvosi fémet. Magától le fog menni ez a dudor ha továbbra is fertőtlenítem, vagy mutassam meg orvosnak? Mivel gennyes az egész, picit megpróbáljam kinyomni, vagy egyáltalán ne is piszkáljam, csak fertőtlenítsem? Köszönöm a segítséget és a válaszokat!
2014. júl. 15. 00:27
 1/4 anonim ***** válasza:
maskor ne lovess hanem szurass. probalkozz tetran kenoccsel
2014. júl. 15. 01:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Bepanthennel kenjed,az lehozza a gyulladást.
2014. júl. 15. 05:00
 3/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen,elèggé fájt,de mindenképp hagyd benne még az orvosi fémet és majd begyógyul. Én még januárban csináltattam,azóta még mindig néha begyullad,de már azért jobb.
2014. júl. 16. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
tetrán! a legjobb
2014. júl. 17. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!