Lesz baja a szememnek?

Figyelt kérdés
én csak szempillaspirált használok alul fölül. és elég sokszor belemegy a festék a szemembe. Nagyon sokszor szúr a szemem -Ma pl egy hajszálat húztam ki a jobb szememből, ami fogalmam sincs hogy hogy az istenbe került bele. Szerintetek lesz baja a szememnek hogy ilyen sűrűn megy bele a szemfesték a szemembe?
2014. júl. 14. 22:22
 1/4 anonim válasza:
Hogyne lenne baja? Természetesen nem úgy kell elképzelni, hogy holnap már csak az orromig látok, de hosszútávon szerintem biztos. Ha belemegy próbáld meg langyos vízzel rögtön kimosni(kifele töröld)
2014. júl. 14. 22:55
 2/4 anonim válasza:
nem egeszseges,az biztos
2014. júl. 15. 09:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem válts szempillaspirált, mert nem normális, ha ilyen gyakori nálad ez a probléma. Az én szemembe max akkor megy bele, ha megremeg a kezem, és kinyomom a spirállal a saját szememet, de szerencsére ezt nem sűrűn játszom el. Tényleg cserélj szempillaspirált, mert nem kellene ilyen folyós legyen - sőt, nem is értem, hogy megy bele a szemedbe.

L22

2014. júl. 15. 12:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2014. júl. 15. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!