Hol lehet Budapesten ilyen (kép) pentagrammos, és végtelenes karkötő alkatrészeket -karkötő nélkül- csak magában venni?
2014. júl. 12. 15:21
1/6 A kérdező kommentje:
valami hobbi boltra gondoltam, de az olyanokban nem sűrűn láttam ilyeneket :/
2014. júl. 12. 15:23
2/6 anonim válasza:
Pentagrammos medált lehet venni a Shark-ban:
Végtelen jelet nem tudom, honnan lehet szerezni.
De mivel itthon még a penta medálok is drágák, jobban jársz, ha egy komplett karkötőt rendelsz ebay-ről (~400 Ft) és utána szétszeded.
4/6 Missi_Key válasza:
utolsó, köszi ez egész jó, de nem szeretnék interneten vásárolni, meg telefonálgatni, olyan boltot tudsz esetleg ami rendes üzlet, be lehet menni, és előtte megnézni a termékeket?
5/6 Missi_Key válasza:
első, neked is köszönöm, de ez tényleg elég drága :S
6/6 anonim válasza:
Szia Missi_key! Sajnos tőle csak itt neten lehet vásárolni, de amúgy nagyon megbízható, több mint 1800 pozitív értékelése van! Nem kell telefonálni sem, csak átutalod a pénzt, és ő elpostázza a terméket.
Én is többször rendeltem már tőle! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!