Sminkelek. Alapozó illetve púder. Hogy akadályozhatnám meg hogy ne "izzadjam" le?
Figyelt kérdés
Gondoltam rá hogy lehetetlen, mivel ugye meleg van, és izzadok. Akárhova megyek kikenem magam. Úgy jobban érzem magam:) csak mindig csunya lesz utána a sminkem, mert leizzadom, ez ellen nem lehet tenni valamit? :D segìtsetek plììììììz2014. júl. 10. 09:18
1/4 anonim válasza:
Lehet kapni mattító kendőket, azzal fel tudod itatni a nedvességet az arcodról. Zsíros bőrre is jó.
2/4 anonim válasza:
BB krém és korrektor szerintem a megoldás:) azt nem izzadod le, az alapozót meg igen...de a hatás ugyanaz.:)
én úgy szoktam, hogy BB krém, hagyom kicsit beszívódni, aztán korrektorozom a pattikat (amiket előtte gondosan elkapargatok ugye este:D:D), és a végén kis púder+pirosító vagy bronzosító.
és nem izzadom le.
26l
3/4 anonim válasza:
Jó minőségűt kell venni, mert az nem folyik le ha izzadsz sem.
Nekem a Bourjois bevált.
4/4 anonim válasza:
lehet kapni fixáló spryt nekem nincs de lehet hogy jó :D de hajlakkal ha befújod messzebbről akkor nem lesz fényes se meg semmi és tartós marad :) nekem ez vált be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!