Lehet hasznosítani valamire az üres parfümös üvegeket?
Figyelt kérdés
Ezen gondolkozom már egy ideje. Olyan jól néz ki némelyik üveg hogy egyszerűen sajnálom kidobni! :D Nem tud valaki valamilyen jó ötletet? :)2014. júl. 7. 13:01
1/5 anonim válasza:
A lomokat én nem szeretem, de akik szeretik, azok tudnak vele kreatívkodni.
Pl. tehetsz bele földet és kis virágot/mentát ültethetsz bele. Vagy befestheted és tehetsz beléjük mécsest, persze amelyik olyan alakú.
De pl. az exem anyukája a fürdőszoba párkányán rendezett belőlük kiállítást. Annyira creepy volt:D
Én ki szoktam dobni, mert büszkeséggel tölt el, hogy nincs lom a lakásban:D
26l
2/5 anonim válasza:
még az jutott eszembe, hogy leszúrhatod pl. a földbe, ha vakond van a kertetekben, hogy csak a szája látszódjon ki az üvegnek, mert a hullámok zavarják őket, amiket az üvegek visszavernek.
vagy tedd fel a szivesseg.net-re, hátha valakinek kellenek:)
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ! :)
2014. júl. 7. 13:14
4/5 anonim válasza:
parfümös üveget kidobni, lomnak hívni? jézusom... minden (jó) parfüm egy emlék... soha nem dobom ki az üvegeket, pláne ha szépek. sokáig megmarad bennük az illat, jó néha beleszippantani, és visszagondolni. és még dekoratívak is.
5/5 anonim válasza:
előző vagyok. amúgy itt egy kép, hogy lehet szépen vázaként hasznosítani őket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!