Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek a 100as...

Mi a véleményetek a 100as boltban megvásárolható alapozóról és púderről?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz minőség?

drága?

2014. júl. 7. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
gondolj csak bele..megveszed 500 forintért (jobb esetben) az mennyire károsíthatja a bőröd? mi lehet benne? a válasz egyszerű: mindenféle kotyvalék amit nem tudnak máshoz felhasználni... inkább vegyél valami drágábbat de jó minőségűt!
2014. júl. 7. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem biztos, hogy rosszak, hiszen a márkát nem kell ilyen esetben megfizetned.

De én magam iránti tiszteletből nem vennék ilyesmit.

2014. júl. 7. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Összetételét láthatod, fel van tüntetve rajta... amiket én láttam ott azok rémesek, olcsók és borzalmas színük volt, tuti full pattanásos lennék ha ilyesmit kennék magamra, annyi káros anyag van bennük.

Az alapozó, púder pont azok a dolgok amikből az olcsó sosem jó... még a 2000 ft-os sem, nemhogy a párszáz ft-os ócska vacak.

2014. júl. 7. 14:55
 4/5 anonim válasza:
Rossz az állaguk. 1-2 van, ami elviselhető. :)
2014. júl. 8. 02:08
 5/5 anonim válasza:
kb 4-5 éve használom, nagyon megszerettem. mást már nem is vennék, pedig már megengedhetem magamnak. nekem nagyon bevált és nem lett csúnya a bőröm :)
2014. júl. 9. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!