Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szemöldökömet szeretném...

Szemöldökömet szeretném festeni. Hogyan kezdjem el?

Figyelt kérdés
Légyszi segitsetek mert lesz egy fontos talalkozom es megszeretnem csinalni normalisra mert most gaz. Miket vegyek stb legyszi magyarazzatok el 14 vagyok. Anyum nem engedi ne is mondjatok ezt.
2014. júl. 7. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért szeretnéd befestetni? Szőke?

Én mindenképp kozmetikust ajánlanák, magadnak (főleg egy fontos találkozó előtt) nagyon nem ajánlom!

Én egyszer itthon befestettem anyukámnak (neki túl világos volt, ezért szerette volna sötétre festeni, hogy látszódjon) és valami borzalmas lett neki.

Inkább vegyél szemöldökceruzát, drogériákban lehet kimondott szemöldökceruzát kapni, sőt szemöldökpúdert (olyan, mint a szemhéjpúder csak szemöldökre) is.

2014. júl. 7. 12:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért szeretném mert nem eleg sotet es ugy jobban nezne ki. Koszonom a valaszod meg johetnek
2014. júl. 7. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne festegesd a szemöldököd 14 évesen, otthon. Ha belemegy a szemedbe, maradandó szemkárosodást is okozhat.

Rossmannban vegyél szemöldökceruzát, azzal sötétíthetsz rajta, 700 Ft körül van. Fogadd meg.

2014. júl. 7. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
szemöldökceruzát használj inkább, ezt ha elrontod is újra tudod csinálni..
2014. júl. 7. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Vegyél egy szemöldökceruzát és rajzold át. Akkor egyszerűen lemoshatod, ha mégsem lenne jó. Amúgy meg ne egy fontos találkozó előtt kísérletezz.
2014. júl. 7. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!