Hány éves kortól engednétek meg a lányotoknak a műkörmöt. Itt nem a 6 cm-s, csili-vili műkörömre gondolok (mert még tini). Egy egyszerű, rövid világos színűt?
Figyelt kérdés
A lányom nagyon szeretne műkörmöt, mert az összes lány osztálytársának lesz csináltatva a nyári szünetben.. 13 éves múlt, 7.-be indul.. egy egyszerű, legrövidebb franciát szeretne egy virággal vagy masnival.. megengednétek szülők?2014. júl. 6. 21:57
11/21 anonim válasza:
én is inkább azt mondanám,hogy a saját körmét díszítsék ki.nekem is erős a körmöm,van olyan barátnőm,aki szeret manikűrözni,és nagyon szép mintákat lehet az igazi körömre is festeni.ha nem gyenge a körme,felesleges,nincs miről beszélni.
12/21 anonim válasza:
Szerintem is elég a saját körmét díszíteni, bár szerintem még azt is felesleges szakembernél, de az esetleg belefér..bár én most voltam esküvőn és a baráti körből senki sem volt körmösnél, pedig huszonévesek vagyunk, szóval szerintem egy 13 éves kislánynak is felesleges körmöshöz mennie, de inkább, mint a műköröm.
13/21 anonim válasza:
Ha nagyon szeretné és anyagilag belefér szerintem egyszer megengedheted. (de műköröm helyett a géllakot ajánlom) Az ilyen alkalmakkor nekem is sok ostobaság megvolt engedve, nem lett tőle semmi bajom.
Hasonló korú voltam amikor először megcsinálták a körmöm ugyanígy franciára, igaz csak sima lakkal.
14/21 anonim válasza:
Egy alkalomra esetleg, de inkább a géllakkot. Ha rájön, hogy mennyibe kerül és két hétig ugyanolyan körömmel kell majd mászkálnia, szerintem rájön, hogy unalmas a műköröm. Sokkal érdekesebb a fiataloknak a színes, mintás köröm, amit gyakran festegethetnek, vagy vegyél neki nyomdaszettet, vizes matricákat, az is tök szép, nem a sablonos francia.
15/21 anonim válasza:
Ja és a válasz: rendszeresen műkörmöt akkor engednék neki, ha már gimis, és maga fizeti.
16/21 anonim válasza:
Körmös vagyok és nem engedném neki, és nem is csinálnám meg ennyire fiatal kislánynak. Gél lakk az tulajdonképpen egy tartós körömlakk azt miért is ne, de minek a műköröm, ha van normál hosszúságú körme, akkor teljesen felesleges. Lakkozni is lehet egyébként franciára, mintával. Egyébként a gél lakk most sokkal divatosabb, mint a műköröm.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi, és akkor a géllakkra esett a választás... :) Egyébként van egy körmös ismerősünk 18 éves, és Általános suli 4.-nek is megcsinálja teljesen olcsón, de csak géllakkal :)
2014. júl. 7. 17:36
18/21 A kérdező kommentje:
* Gél lakk
2014. júl. 7. 17:36
19/21 anonim válasza:
Az előző körmös vagyok, a gél lakkot én is feltenném, de azzal azért számolni kell, hogy 2-3 hétig fent marad, le lehet ugyan oldani, de akkor miért csináltatjátok meg. Az ilyen korú kislányok szeretik maguknak festegetni a mintákat, pöttyöket, az egyszerűbbeket meg tudják festeni körömlakkal, körömnyomda, matrica is van és akár minden nap más színű körmük lehet, más mintával. A gél lakk szerintem leginkább azoknak a felnőtt nőknek való, ahol követelmény a szép kéz, köröm (iroda, stb.), legtöbbször letisztult, nude színeket használok éppen amiatt, hogy bármilyen ruhát fel lehessen hozzá venni, vannak persze kivételek aki a hupililát kéri neonzöld mintával, de ilyenkor még én is csodálkozom magamban, hogy mégis a következő 3 hétben, hogy fog felöltözni az illető ehhez a körömhöz.
20/21 anonim válasza:
"Egyébként van egy körmös ismerősünk 18 éves, és Általános suli 4.-nek is megcsinálja teljesen olcsón, de csak géllakkal :)"
Bocs, de pont ilyennel nem csináltatnám meg. Olcsó, tapasztalatlan.... Ebből nem kérnék és így a gyereknek sem engedném meg, akkor inkább legyen rászánva több, de akkor egy profi nyúljon hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!