MIt gondoltok az ilyen ékszerekről/kulcstartókról?
Mi régen vasalgattunk ilyen gyöngyöket, de sose jutott volna eszembe, hogy ékszert csináljak belőle :D
Szerintem ha mondjuk ilyet csinálsz mint ez a szív akkor nem gáz, 15 évesen nyugodtan viselheted, hordhatod magaddal.
Ha sok van meg gyerekes mintát csinálsz belőle akkor kissé furcsa, de szerintem amúgy jó nincs vele baj.
Nekem nem furcsa, hogy lyukas...
Bocs, a második linket most veszem csak észre.
Szerintem ez nagyon aranyos, ötletes nagyon bejön. Szerintem nem gáz, sőt nagyon jó :)
Azt gondolom az ilyen színeseknél jobb, ha mindkét oldala vasalva van mert nem veszi el a figyelmet vagy hogy írjam. Szóval mivel itt fontosak a színek, hogy egymástól elhatárolódjanak a minták így jobb, ha nincs közte lyuk. Így egységesebb és olyan, mintha csak a színek határolnák el az egyes kis formákat, nem pedig még a lyukak is.
A szívnél viszont mivel az egész egy nagy forma és egy színből áll nem zavaró a lyukacska, szerintem úgy is jó.
Ilyeneknél, mint a második jobb ha mindkettő oldala vasalva van. Szerintem.
De lehet úgy, hogy először csak az egyik aztán később a másik nem? Mert akkor megnézed és el tudod dönteni a végén is.
De én azt mondom jó ha mindkét oldala vasalva van mert így ha át is fordul a másik oldala is ugyanolyan lesz és nem fog zavarni, hogy pl. a visszájára fordult a nyakláncod.
Nekem meg nagyon megtetszett ez a dolog, még sosem láttam ilyet. Kérdező, elmagyaráznád hogy működik ez, mi a neve, hol lehet kapni?:D Köszönöm:)
18/L
örülök hogy tetszik, akkor én is fogok még csinálni ilyen ékszereket ha másoknak is bejön :D
Nagyon egyszerű, ikeában kb 1000 Ft-ért veszel direkt erre való henger alakú gyöngyöt (játékboltban is van márkás, csak az többe kerül) És ugyan ott lehet venni hozzá ilyen kis táblácskát, amin tüskék vannak (egy csomagnyi, többféle alakú párszáz forint) és erre a táblára bármilyen alakban ráteheted a gyöngyöket, bármilyen színűt. de persze úgy, hogy összefüggő legyen, tehát minden gyöngy mellett legyen másik (kivéve a szélén. aztán teszel a mintádra egy sütőpapírt, és vasalóval megolvasztod a gyöngyöket, és ettől egybe marad a forma. Aztán leveszed a keretről és ha akarod a másik oldalát is kivasalod, de pl az első képen amit linkeltem ott ez az oldala nincs, így megmaradtak a kis lyukacsos gyöngyök :D remélem érthető :P
Nagyjából értem, köszi! További jó gyöngyözést. :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!