Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért jó a nyelv piercing?

Playgirl kérdése:

Miért jó a nyelv piercing?

Figyelt kérdés
Megéri megcsináltatni?
2008. aug. 2. 09:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

miért? jó?

ezt neked kell tudnod.

az viszont biztos, hogy ha én egy ilyen lányt látok, akkor mindíg a Ponyvaregény ominózus jelenete jut az eszembe...

2008. aug. 2. 11:05
 2/17 anonim ***** válasza:
92%

Miért jó?

Igazából haszna nincs, nekem csak nagyon tetszett már kiskorom óta, és megcsináltattam kb 1 hónapja. Nem bántam meg, vmilyen szinten nekem ez 1 álom volt. És nekem igen megérte.

De am mire vagy kíváncsi pontosan???

2008. aug. 2. 16:39
 3/17 anonim ***** válasza:
44%
Az ég világon semmire, és az emberek nagyrésze szerint még undorító is...Sőt utána egy idejig alig tudsz majd enni, ha rosszhelyre lövik, pösze is lehetsz, ráadásul gyakran előfordul, hogy a nyelved kétszeresére dagad, és egy idejig úgy is marad...
2008. aug. 2. 16:53
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
nekem másfél éve van,mondjuk ha discóba megyek uv-sat rakok be és az tök jó mert világít
2008. aug. 2. 19:53
 5/17 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem semmi értelme a pc-nek kilyukasztani a nyelved ... mert másoknak is az van hm szerintem hülyeség de ez csak az én véleményem
2008. aug. 2. 20:36
 6/17 anonim válasza:
85%
Nekem van lassan két éve..És elmondom hogy miért jó!1.mert nekem tetszik.2.általában azért másnak is,mert a fiúk nagy része izgatónak találja.3.szerintem még a csókolózás is jobb,ami persze anélkül is,ez egyfajta vadság.4.orális sex terén meg megőríti a pasikat,ez biztos,és ami neki jó hidd el neked is örömöt okoz,Na ezért jó!!:D
2008. aug. 2. 21:13
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Amugy a piercinget szúrják...És a nyelv gyógyul a leggyorsabban, az igaz h bedagad, és elég vicces enni az elején, de aki akarja, annak megéri.:)
2008. aug. 3. 02:23
 8/17 anonim ***** válasza:
10%
Az orr gyógyul a leggyorsabban... a nyelv kb 2 hét alatt és ez az idő nő amikor már régebb óta bent van...
2008. okt. 10. 17:02
 9/17 anonim ***** válasza:
86%
Az orr?:) Ezt benézted:)
2008. okt. 11. 15:34
 10/17 anonim válasza:
88%
szerintem tökre izgató.. nekem azóta volt nagy álmom mikor smároltam nyelv pc-sel.. nem rég én is megcsináltattam és nagyon tuti.. bár nekem van már máshol is.. de a nyelvem nekem be se dagadt meg tudtam vele enni normálisan.. már 2. nap rövid szárat tettem bele.. mert elég szép volt.. bár lehet h azért mert első nap.. mi után megcisnáltattam rá fél órára elmentem inni.. és hp-ztem meg hubiztam.. lehet az segített.. de én nem bántam meg.. örülök is neki h megcsináltattam..
2009. jan. 25. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!