Hány éves kortól megengedett az enyhe smink?
Most megyek majd gimibe..én 8.osztály elején kezdtem szempillaspirált használni :)
De ma már az se furcsa ha 12 évesen 2 Kg sminel járkálsz...
"Megengedett"? Hm...
Én mondjuk 15 éves kor után mondanám "megengedett"nek (inkább normálisnak). Én is kb akörül kezdtem használni szemceruzát, spirált, szemfestéket, néhány hónapig erőteljesen, mostmár (17 éves bőven elmúltam) lenyugodtam, és szelíd színeket használok, visszafogottan. :D
Valójában szerintem, mondjuk egy-egy nagyobb alkalomra (valami fellépés, esküvő) akár kisebb kortól is használható a smink... igazából mindegy, hogy mikor kezdi el az ember.. egy a fontos: hogyha a bőröd elviseli, hogy nyúzod, háláld meg neki, és ápold, mosd le rendesen azt a fránya mesterséges szépséget esténként, és tegyél meg mindent azért, hogy ne rongálódjon túlságosan a mechanikai védőszerkezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!