Hol érdemes piercinget csináltatni? Pólus, WestEnd vagy valami ilyesmi helyen ahol megcsinálják 15évesnek?
Én "vidéki" vagyok, de ismerősöm már felköltözött, ő ajak piercinget csináltatott a WestEndben, és azt mondta nagyon profi a piercer, meg teljesen korrekt volt vele, és érdemes odamenni...
(Mondjuk tőled szerintem ott is kérnék a papírt vagy a kísérőt, ismerősöm már 24 éves)
Sehol!
Kérlek mérd fel azt a lehetőséget is, hogy szerzel egy évekig gennyező sebet, amelyből akár rosszabb is kialakulhat. Ha olyan helyre teteted (pl. ajak, nyelv, "alsóbb régiók", amelyek állandó nedvességnek vannak kitéve, saját baktérium flórával, akkor még esetleg (csak esetleg), belekerül egy olyan baktérium, amely betegséget okozhat. Háááát... inkább ne.
Bár, ha Szüleid engedélyezik, akkor évek múlva, amikor már túl estél sok-sok helyreállító műtéten, ezeréves fájdalmon, lehet, hogy azt gondolod, bár ne írták volna alá az engedélyező nyilatkozatot. DE!! és itt jön a csavar. Sajnos hiába beszélnek a szülők. Ha egy tini akarja, akkor meg is teszi, legfeljebb titkolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!