Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet Miskolcon CITROMSÁRG...

Hol lehet Miskolcon CITROMSÁRGA színű rúzst venni?

Figyelt kérdés
Már számos drogériában jártam, de nem láttam sehol, mondjuk nem csodálkozom. Normális válaszokat kérek, bár tudom, nem normális kérdésre. :D

2014. júl. 1. 07:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Jaj, még annyit, hogy SÜRGŐS! Előre is köszönöm a válaszokat. :))
2014. júl. 1. 07:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a party kellékest vagy kérdezd meg valamelyik nagyáruházban, hogy nincs-e arcfestékük az bejöhet. Egyébként még soha nem láttam ilyesmit.

De te magad is csinálhatsz:

https://www.youtube.com/watch?v=iwYibvVBDXs

2014. júl. 3. 02:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, arcfestékre még nem is gondoltam, hmmm... a zsírkréta nem mérgező?
2014. júl. 3. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen rúzst szeretnél? Lehetne szájfény vagy ceruza, esetleg egy ilyen, bár ezt nem tudom hogy működik, csak most találtam: [link]
2014. júl. 3. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Tényleg a sima szemceruza is működhet. Legalább is lilát már használtam rúzsként és egész tartós volt és jól fedett.

Egyébként a zsírkrétákat, legalább is a crayolát tuti nem mérgezőre csinálják. Meg olcsóbbakon is láttam már, hogy egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. Persze ettől függetlenül nem érdemes egy dobozzal elfogyasztani, de egy rétegtől nem is lesz semmi bajod.

2014. júl. 3. 16:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy pigmentből is kikeverheted :)
2014. júl. 5. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!