Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Összecsomósodik a szájfény a...

Összecsomósodik a szájfény a számon! Mért?

Figyelt kérdés
Akármi az, labello, szájfény, ilyen-olyan balzsamok, mindegy. Egy kis idő után fehér kis csomócskákba összeáll az ajkaimon, és ha nem nyalogatom, akkor meg rákeményedik, és csak levakarni tudom, pillanatnyi folyóvíz hiányában. És ezért mindig nézegetnem kell, hogy olyan-e, mert nem kicsit égő. Hogy lehetne ezt megelőzni? Vagy valamit rosszul csinálok?!
2010. jan. 5. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert rossz minőségű, én Lorealt és MAC-et használok és nem csomósodik.
2010. jan. 5. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
hű, igazából ilyenről nem is hallotam :O én ha kikenem a számat szájfénnyel, akkor csak annyi lesz, hogy egy idő után a kajálástól, piálástól lemegy a számról. de ilyen csomósodósat meg megkeményedőset nem hallotam még, szóval nem tudok neked tanácsot adni :S
2010. jan. 5. 18:28
 3/9 anonim ***** válasza:
Alapozd le előtte. Az majd jobban tartja! (folyékony alapozó, vagy kevés korrektor)
2010. jan. 5. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Nemtudom sajnos mitől lehet.

DE ne alapozd le előtte, attól mégjobban összeáll, mert összehúzza az alapozót..

És vagy egy "alapozócsík" lesz a szádon vagy ugyanígy csomós..

Énis labellot használok, szerintem nincs gond a minőségével, de tudod annyi ember annyi vélemény.

próbáld ki az első ajánlatait (:

hátha..

2010. jan. 5. 19:49
 5/9 anonim ***** válasza:
Jaj oylan fehér néha nekem is szokott lenni.De szerintem attól, hogy ki van száradva az ajkam.Néha masszíroz fogkefével, illetve utána klend be mézzel az ajkaidat az használ:)És miután lemostad a mézet(vagy lenyalogattad:P) kendd be jól vmi szőőzsírral vagy vmilyen szájbalzsammal:)
2010. jan. 5. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
nekem is szokott ilyen lenni. igyál rengeteg vizet, mert belülről is hidratálni kell a bőrt! és használj körömvirág krémet, ne labellot mert az csak még jobban szárít!
2010. jan. 6. 11:25
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsokat. :)

Nem rossz minőségűeket használok, essence, ilyesmik, amik azért nem azok az ismeretlen márkák... lorealosért meg macesért viszont nem fogok több ezret kiadni.. :/

Amúgy is száraz a szám, akkor lehet ezért.

2010. jan. 6. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Rossz minöségüt veszel,de próbáld ki úgy h elöször átkened a szádat alapozóval.
2010. febr. 22. 15:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha lejárt a szavatossága, akkor is összecsomósodhat, az essence nem nagy márka sajnos, de nem is rossz mondjuk. Szájfényben én Maybelline-t használok, az sosem csomósodik, nem is kellemetlen mint az "olcsóbb" társai. Ajakápolóból én Labello-t használok, de sosem fordult elő ez a csomósodás, pedig én elég sokat használok :)
2010. aug. 24. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!