Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Honnan tudom mekkora patkó pc...

Honnan tudom mekkora patkó pc kell nekem?

Figyelt kérdés

Már régóta van monroe piercingem alul a szám szélén.És mivel gömböset szúrtak be így nem tudom mekkora patkó kell.A lyuk már elég jól kitágult szóval tuti vastagszárú 1.6 -os kell..

Amúgy fekete tüskés patkó,amit találtam is a neten,csak hát azt nem tudom melyik való nekem,mert 1.6-osokból is 3méret van...ráadásul a barátom is ilyet szeretne :s

itt a link:

[link]

Ha valaki tud valamiben segíteni az írjon légyszi!

2010. jan. 4. 23:21
 1/1 anonim válasza:
szerintem ha van valahol a közeledben olyan bolt, ahol árulnak ilyeneket, akkor menj be, és nézd meg, úgy tudni fogod. ha mégsem, akkor szerintem az eladó segít. ha véletlenül ő sem tud, akkor bemész egy piercingeshez (célszerű ahhoz akinél szurattad, csak hogy ne nézzen hülyének hogy berontasz hozzá csak ezért:D) ő meg tudja neked mondani. :) vagy kérdezz meg akárkit akinek van a szájában piercing, mert felülre is ugyanakkora kell szerintem mint alulra. :D
2010. jan. 5. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!