Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Másnak is el szokott kenődni...

Másnak is el szokott kenődni a szemceruza?

Figyelt kérdés
Alul (nem a szempilláim tövét!!!!) kihúzom a szemem fekete szemceruzával és egy idő után lefolyik róla :S
2010. jan. 4. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
vegyél jobbat.de amúgy szerintem összed egy idő után elkenődik.nekem is
2010. jan. 4. 18:09
 2/8 anonim ***** válasza:
összes*
2010. jan. 4. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
persze,jó hogy,hiszen a szemgolyódat folyamatosan könny védi a kiszáradástól,alapból egy nedves "közeg".pont ezért nem húzom már ki alul:D
2010. jan. 4. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem mindig :S annyira idegesítő... :S
2010. jan. 4. 18:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért mert a szemceruzára kell kenni egy kis szemhéjpúdert, hogy megmaradjon a ceruza vonala, máskülönben elkenődik. Ha simán felkened, és nem púderezed be, akkor bármelyik ceruza el fog mosódni. A púder felszívja a nedvességet, és tovább megmarad a vonal :).

25\l

2010. jan. 4. 18:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt, mostmár tust használok... Ilyen vékony ecseteset :) Először kicsit nehézkesen ment, de aztán hozzászokott a kezem a használatához.

Nekem sokkal jobban bevált, mint a szemceruza, egyáltalán nem folyik el, az egész napot simán kibírja. Sőt, egyszer lusta voltam lemosni este, abban aludtam el és reggelre is ugyanúgy megvolt. Csak egy kicsit lepattogzott néhány helyen :D

Szóval tökjó... ((:

2010. jan. 4. 19:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem is leszokott.

Főleg mikor mondjuk buliba vagyok, és izzadok is, akkor szabályosan folyik. xD Nagyon irritáló, de ez van. :/

2010. jan. 4. 20:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, el szokott kenődni.
2010. jan. 5. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!