Szakközépsuliba ilyen táska jó lenne? Kényelmesen lehet hordani?
Ezek a nagy márkafeliratos táskák szerintem elég rondák. Még te fizetsz hogy reklámozz? Fura. Na mindegy, amúgy ha 3 könyvnél többet nem viszel akkor jó. Ha ennél többet cipelsz akkor hátitáska lenne a megfelelő.
Műbőr táskák amúgy sem bírják a strapát.
Hát, én ilyet biztos nem hordanék suliba. Meg úgy egyáltalán sehova.
Műbőrből van (poliuretán), fél évet sem fog kibírni, ahhoz képest meg nagyon drága.
A zippzárja gagyi, nem az erős fajta, hanem a műanyag, seperc alatt szét fog menni.
Ha sok könyved van, még a válladon nem tudod átdobni, mert nincs rajta hosszú pánt.
A kezed meg le fog szakadni tőle.
Az már részletkérdés, hogy ezek a nagy márkajeles cuccok gázak ez meg még ormótlan is.
Attól még gagyi műbőr, gagyi műanyag zipzárral (meg nagy gagyi márkajelzéssel), inkább vegyél kicsit drágábban egy jobb minőségűt, de ez semeddig nem fogja bírni, kidobott pénz. Legelőször az alján a sarkokon fog lekopni a műbőr réteg, ehhez nem kell több két hónapnál, majd folytatódik a szélén a szürke csíkkal, meg a pántokkal. És mindegy, hogy leteszed a földre vagy nem. Ha a padon tartod, akkor is. Így csinálják ezeket, hogy minél előbb vegyél másikat.
4. voltam
Köszi!:)
Bár a hátitáska húszezertől kezdődik..:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!