Megeri Fossil orat venni? Kb. mennyi ideig birja? Mindennapos hasznalatra kellene
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 15:23
1/8 anonim válasza:
Én is akartam Fossilt, de lebeszéltek róla, hogy az divatóra meg ilyenek, szóval hogy lehet gagyi kínai belseje is. Az nem jelenti azt, hogy biztos rossz, de inkább igazi óramárkát érdemes venni.
2/8 A kérdező kommentje:
Mit ertesz igazi oramarka alatt? :)
2014. jún. 24. 15:36
3/8 anonim válasza:
a fossil "igazi" óramárka, csak nem másfél milliós svájci, hanem a megfizethető kategória. nekem volt, imádtam, 7 évig minden nap használtam, utána elhagytam. :( nem gagyi a belseje sem, és nem olyan divat vacak mint az ice watch meg a többi felkapott hülyeség. szerintem megéri.
4/8 anonim válasza:
Ár/érték arányban jó az Orient, ami egy 60 éves japán márka, nekem is az van. De mutass képet majd, melyik órát nézted ki.
5/8 A kérdező kommentje:
2014. jún. 25. 12:13
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Mondjuk pont bőrszíjasakat sikerült linkelni, mert mindig azokat nézem, de vannak ezek fémszíjjal is.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, végülis a második Fossil mellett döntöttem, a boltban is ezt ajánlották :)
2014. jún. 25. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!