Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet kemény falú, tartású...

Hol lehet kemény falú, tartású táskát találni?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy külföldről megyek haza hosszú idő után, tehát már nem akarok itt venni, inkább otthon... Viszont nem igazán vagyok képben, hogy hol lehet ilyesmit kapni.

Divattáskának mondhatják vagy hasonlónak. A lényeg, hogy szépen egyenesen álljon meg és a fala elég tartós legyen ahhoz, hogy ne "rogyjon" össze.

Na most nehéz megfogalmazni, de szerintem értitek, hogy értem.

Az ár miatt természetesen inkább a földi halandók számára is elérhető boltok érdekelnének, tehát nem designer meg ilyesmi. (Bár ott kapásból találnék ilyet, feltételezem, ahogy itt is van bőven, de hát nekem megfizethetetlen. De nem létezik, hogy ne legyen valahol valami "utánzat" vagy olcsóbb változat.)

Köszönöm előre is, ha tudtok ilyen helyet ajánlani!

2014. jún. 24. 00:56
 1/4 anonim ***** válasza:
H&m , olx.
2014. jún. 24. 01:02
 2/4 anonim ***** válasza:
2014. jún. 24. 01:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Utolsó nem hinném, hogy ilyenekre gondolt.

Inkább ehhez hasonló [link]

H&M, Zara, Bershka de én pl kínaiban vettem 4500-ért és tényleg nagyon jó, imádom és nem volt drága, szóval a jobb kínaikban is érdemes megnézni :)

2014. jún. 24. 07:49
 4/4 A kérdező kommentje:

igen! utolsóé hasonlít nagyon arra, amilyet én is szeretnék! :) (egyszerűbb lett volna képpel feltennem a kérdést :))

köszönöm szépen, ment a zöld kéz!

2014. jún. 24. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!