Szerintetek feltétlenül szükséges az alapozó
használata?
Figyelt kérdés
Mert úgy gondoltam hogy elég cak szemhéjfesték, szájfény, púder és pirosító, meg esetleg szempillaspirál.
Szerintetek?
2014. jún. 23. 15:13
1/6 anonim válasza:
Attól függ, hogy 1) milyen a bőröd, 2) hova készülsz.
Az is igaz, hogy a pirosítónak például az égvilágon semmi értelme előzetes alapozás nélkül, kivéve, ha mindenféle árnyalat nélküli, egységes meszelt fehér fejed van alapozó nélkül.
2014. jún. 23. 15:15
2/6 anonim válasza:
Ha tökéletesen hibátlan a bőröd, akkor semmi szükség rá. Ha kicsit hibás, semmi szükség rá. Ha nem szereted, semmi szükség rá.
Viszont szerintem, ha egy komplexebb sminket készítesz el, akkor fontos, hogy a bőröd hibátlannak mutasson, ne vegye el a figyelmet a rúzsodról vagy a szemfestésedtől.
2014. jún. 23. 15:16
3/6 anonim válasza:
Számít a korod is.Akkor felesleges ha nincsenek bőrhibáid.Ne roncsold ezzel a bőröd/arcodat.:) Ha úgy gondolod akkor egy korrektor vagy egy BB esetleg CC krémet.Ne kezdd alapozóval szerintem.Bár a te döntésed.
2014. jún. 23. 16:13
4/6 anonim válasza:
Ha hibátlan a bőröd és nem reprezentációs eseményre mész (pl. vmi fontosabb bál, gála), akkor sztem egyáltalán nem szükséges az alapozó. Viszont alap nélkül nem tudom, hogy marad meg a pirosító az arcodon, hacsak nem krémpirosítót használsz... a por alap nélkül kb. 2 percig marad fenn az arcodon, ha egyáltalán.
2014. jún. 23. 17:36
5/6 anonim válasza:
A pirosító szerintem is tök felesleges alapozás nélkül, csak mégegy árnyalatot ad a természetes arcbőrhöz (ne vedd magadra, ha tök egyenletes az arcbőröd) a szemhéjfesték meg szerintem felesleges, azt olyan "nagyobb" sminkeknél érdemes használni, ahol már az alapozó teljesen magától értetődő. Hány éves vagy?
2014. jún. 23. 18:23
6/6 anonim válasza:
Számomra ez nagyon összevissza. Szemhéjfesték van, de spirál nincs. Ehhez alapozó, meg pirosító ami az előbbi nélkül le is jön.
Egyébként nem szükséges, én csak korrektort, spirált és szájfényt használok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!