Tényleg korai a körömlakk 13 évesen?
Vettem nyárra egy szép kék kõrömlakkot, mert már nagyon szerettem volna. Tegnap fel is kentem. A nevelõapám ma azt mondta, hogy szerinte még korai a körömlakk. Szerintem nem az, de megkérdezek másokat is.
Elõre is köszönöm.
Most úgy sincsen suli, szóval belefér. Még csak nem is gondolnám korainak, ennyi idősen már én is használtam lakkot.
Sőt, továbbmegyek: szoktam látni strandon 3-4 éves kislányokat, akiknek (valószínűleg) az anyukájuk kilakkozta a körmét! Na ez viszont túlzás.
Szóval nem korai 13 évesen, csak suli közben hanyagold, és ne bordó, piros, és hasnló körömlakkokat használj, inkább pasztell színeket, azok most divatosak is, ráadásul jól állnak egy fiatal lánynak is.
Szerintem nem korai, nyugodtan használhatsz bármilyen színt, most, hogy végre itt a nyár:) suliba én is csak halvány színeket szoktam, és oda nem is kell vadabb színeket használni. Viszont ismerek olyat, akinek műkörme van, na az korai!:D
14/L
nekem szinte mindig kivolt festve a körmöm mar szinte 1. osztálytól, bár akkor még csak ilyen halvány színekre. de szerintem 5.tol mar erősebb színeket is használtam. es nem is tudom de szerintem mar 7. osztályban feketére is festettem vagy pirosra a kormeimet. es ráadásul hosszúak is voltak, szoval hülyeség hogy korai lenne..
húgom most 7 éves es neki is volt mar ki festve a körme halvány rózsaszínre, de a múlthéten meg kék volt a gyűrűs ujja es rózsaszín az osszes többi, es nem a legvilagosabb színekbol, szoval egyáltalán nem korai!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!