Valaki járt már a WestEnd alsó szintjén megnyílt ManiBar nevezetű manikűrösben? Milyen? Drága?
Figyelt kérdés
Én leginkább egy tip-es műkörmöt szeretnék csináltatni szalagavatómra de nagyon sokat nem szánnék rá, és az elég jó helynek nézett ki...Úgy értem, profinak.Szóval ha valaki járt már ott, okosítson meg engem is,légyszi...2010. jan. 3. 22:51
2/4 anonim válasza:
Én nem jártam ott ugyan személyesen,de nem tűnik túl olcsónak,bár annyira nem is vészes.Attól függ mennyit szánsz rá.Én tudok egy-két nagyon jó műkörmörst akik j áron dolgoznak.Az előző voltam.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én megnéztem a linket hát elég drága. Én műkörmös vagyok, 3000ft-ért dolgozok díszitéssel együtt, ha gondolod küldj egy emailt, ha érdekel és este küldök képet a munkáimról.
És nem azért nem drága, mert nem csinálom szépen!!!
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én is tudok egy olcsó műkörmöst,attól függ,hogy hol laksz!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!