Mennyibe kerülnek az Il-Makiage sminkesiskolában a kurzusok?
Fontos lenne! Van valaki aki járt, vagy tud segíteni?
Vagy, valaki aki elvégezte? Az esetleg elmondhatná azt is mennyit és az ott szerzett sminkesdiploma...
szia!
Szivesen segítekitek ill. informállak, de kizárólag e-mailen keresztül.Kérlek irj nekem:babyszitter@freemail.hu
Voltam egy meghallgatáson nyáron,sminkesnek jelentkeztem.
Beraktak néhány órára sales-es munkára hogy áruljam a tanfolyamot bepalizott emberekenek,majd közölték,hogy akor lehetek sminkes ha elvégzem a tanfolyamukat aminek az árát le kell dolgozni.
No,most Én végzett sminkmester vagyok minkek a tanfolyam??Pénzlehúzás,ingyenmunka...
Szia!
Én most végeztem el a Basic tanfolyamot, ami 290 ezer Ft-ba került. Ez az ár tartalmaz egy bőröndöt, amelyben szinte olyan dolgok vannak, amiknek nem is veszed hasznát (legyezőecset van, alapozóecset nincs, az külön még 4-5ezer Ft.)
A vizsgához kizárólag szemhéjpúder palettát adnak, a többiről pedig Neked kell gondoskodni.(selyempor, rúzs...)
Én nagyot csalódtam az egészben hiszen még csak nem is OKJ-s végzést ad, hanem egy sima diplomát arról, hogy elvégezted a tanfolyamot. Mindezek mellet minden tanfolyamon valamilyen terméket Rád akarnak sózni...nem olcsón.
Úgyhogy ha sminkes tanfolyamot szeretnél elvégezni, javaslom, hogy olyat keress, amelyik OKJ-s végzettséget ad és az is kb. hasonló árban mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!