Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért van ennyi csúnya,...

Miért van ennyi csúnya, műszemöldökű nő?

Figyelt kérdés

Nem teljesen értem, hogy hogyan és miért vannak oda a lányok a ronda, mű szemöldökökért.

Szerintem nagyon csúnya, és nem illik egy lánynak sem.

Nincs azzal gond, ha festékkel kihúzza az eredeti szemöldökét, de amikor agyon van satírozva, sőt ami a legrosszabb, amikor kiszedeti és csak festéket rak oda, vagy tetoválást, az egyszerűen borzalmas.

Miért teszik tönkre a természetes szépségüket sokan?

2014. jún. 19. 15:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Melyikre gondolsz?

[link]

vagy

[link]

??

2014. jún. 19. 15:56
 2/14 anonim ***** válasza:

Ezt én se értem nőként. Na meg az a tipikus csodálkozó szemöldök is durva, aminek túl magasan van az íve.

Szerencsére nekem ügyes a kozmetikusom és szépet szokott csinálni. Sajna nekem rövid és széles bozontos a szemöldököm, de közben hézagos is. Ő szépen vékonyabbra (de nem csíkra) szedi, megfesti. Nekem meg amikor már kopik a festék néha át kell mennem rajta ceruzával, hogy meghosszabbítsam, illetve kitöltsem a hézagokat. De szerencsére nincs műszemöldököm.

A legjobban azokon röhögök, akik maguknak rajzolják és sose sikerül még közel se egyformára.

2014. jún. 19. 15:59
 3/14 A kérdező kommentje:
Az első linkre gondolok, vagy a legutóbbi ValóVilág széria Zsófiára, és nagyon sok nőnek van hasonlóan csúnya szemöldöke.
2014. jún. 19. 16:16
 4/14 anonim ***** válasza:
vigyázz mindjárt jönnek a műszemöldökös csajok a mert kényelmes dumával. Kényelemből elrondítani magad? Akkor ne borotválkozz, ne fürödj ne moss hajat stb. De Ők inkább pénzelik a csúfságot.
2014. jún. 19. 16:17
 5/14 anonim ***** válasza:

OFF:#1

-a második csajnak minden csak nem mű a szemöldöke

ON:

én is kivagyok ezektől, teljesen egyetértek a kérdező felháborodottságával

2014. jún. 19. 16:49
 6/14 A kérdező kommentje:

A második képen lévő lánynak legalább jól néz ki a szemöldöke. Lehet hogy mű, vagy photoshop, ezt nem tudom megállapítani, de dúsnak és természetesnek hat.

Itt van ez a lány :

[link]

Brutálisan jól néz ki, erre elcseszi ilyen undorító, diadalíves szemöldökkel. A szélén a négyszög alak meg egyszerűen borzalmas.

2014. jún. 19. 16:56
 7/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok, kedves ötös, olvasd újra a kérdést. (Najó, itt egy kis segítség: "de amikor agyon van satírozva (...)")

A kérdésre válaszolva, Valóvilág Zsófika (meg alapból a legtöbb szereplő) nem egy észkombájn. Rossz önértékeléssel rendelkeznek, emellett náluk a szépség kicsit mást jelent.

Sokan kénytelenek tetováltatni a szemöldöküket, mert mondjuk leégették véletlenül (oké, ez ritka) vagy az idő múlásával egyre kopik. Fiatal lányoknál pedig szerencsére egyre kevésbé látni ilyeneket.

2014. jún. 19. 17:00
 8/14 anonim ***** válasza:

"agyon van satírozva"

-mondom neked, nincs neki agyonsatírozva

jó, persze nem a te hibád, ha nem ismerted Carát...neki alapból ilyen a szemöldöke, keress utána :)

[link]

2014. jún. 19. 17:15
 9/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem olyan könnyű ám mindig szépre kiszedni. Sokszor előfordul, hogy túl vékony lesz vagy a formáját rontjuk el és azon próbálunk korrigálni a ceruzával.
2014. jún. 19. 20:30
 10/14 anonim ***** válasza:

"Miért teszik tönkre a természetes szépségüket sokan?"

azért mert sajnálnak napi 5 percet rászánni esténként, hogy a kinőtt szálakat kiszedegessék, így csak eltakarják festékkel vagy tetkóval

23N

2014. jún. 20. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!