Miért van ennyi csúnya, műszemöldökű nő?
Nem teljesen értem, hogy hogyan és miért vannak oda a lányok a ronda, mű szemöldökökért.
Szerintem nagyon csúnya, és nem illik egy lánynak sem.
Nincs azzal gond, ha festékkel kihúzza az eredeti szemöldökét, de amikor agyon van satírozva, sőt ami a legrosszabb, amikor kiszedeti és csak festéket rak oda, vagy tetoválást, az egyszerűen borzalmas.
Miért teszik tönkre a természetes szépségüket sokan?
Ezt én se értem nőként. Na meg az a tipikus csodálkozó szemöldök is durva, aminek túl magasan van az íve.
Szerencsére nekem ügyes a kozmetikusom és szépet szokott csinálni. Sajna nekem rövid és széles bozontos a szemöldököm, de közben hézagos is. Ő szépen vékonyabbra (de nem csíkra) szedi, megfesti. Nekem meg amikor már kopik a festék néha át kell mennem rajta ceruzával, hogy meghosszabbítsam, illetve kitöltsem a hézagokat. De szerencsére nincs műszemöldököm.
A legjobban azokon röhögök, akik maguknak rajzolják és sose sikerül még közel se egyformára.
OFF:#1
-a második csajnak minden csak nem mű a szemöldöke
ON:
én is kivagyok ezektől, teljesen egyetértek a kérdező felháborodottságával
A második képen lévő lánynak legalább jól néz ki a szemöldöke. Lehet hogy mű, vagy photoshop, ezt nem tudom megállapítani, de dúsnak és természetesnek hat.
Itt van ez a lány :
Brutálisan jól néz ki, erre elcseszi ilyen undorító, diadalíves szemöldökkel. A szélén a négyszög alak meg egyszerűen borzalmas.
Első vagyok, kedves ötös, olvasd újra a kérdést. (Najó, itt egy kis segítség: "de amikor agyon van satírozva (...)")
A kérdésre válaszolva, Valóvilág Zsófika (meg alapból a legtöbb szereplő) nem egy észkombájn. Rossz önértékeléssel rendelkeznek, emellett náluk a szépség kicsit mást jelent.
Sokan kénytelenek tetováltatni a szemöldöküket, mert mondjuk leégették véletlenül (oké, ez ritka) vagy az idő múlásával egyre kopik. Fiatal lányoknál pedig szerencsére egyre kevésbé látni ilyeneket.
"agyon van satírozva"
-mondom neked, nincs neki agyonsatírozva
jó, persze nem a te hibád, ha nem ismerted Carát...neki alapból ilyen a szemöldöke, keress utána :)
"Miért teszik tönkre a természetes szépségüket sokan?"
azért mert sajnálnak napi 5 percet rászánni esténként, hogy a kinőtt szálakat kiszedegessék, így csak eltakarják festékkel vagy tetkóval
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!