Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Intense Pour Pink parfüm....

Intense Pour Pink parfüm. Halottatok már róla és ha igen milyen a véleményetek róla? Márkás parfüm? Vélemény?

Figyelt kérdés

2014. jún. 13. 15:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez az, amit plázákban plázacicák szoktak rádtukmálni aluljárós stílusban? :D 12E indul, 3E mennek le. Én még ennyi pénzt sem adnék értük, kétes eredetűek, ráadásul lényegesen jobb illatokat lehet venni ennyi pénzért is.

Amúgy nem rossz üzlet, csináltak egy céget franciaországban és itthon. Megveszik a parfümöt a francia cégtől, ami az ő tulajdonuk és eladják a saját magyar cégüknek, majd a magyar céggel eladják itthon 3000 ft áron. (Igazából nem ez a haszon, hanem amit lepapíroznak a francia céggel házon belül) Egy évig működtetik ezt a 2 céget, majd behitelezik és csődeljárást jelentenek.

2014. jún. 13. 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Jaj :D ismerem ezt a parfümöt. Tescoba nagy erőkkel próbálták rásózni az emberre hülye marketing szöveggel ... Mit mondjak elgondolkoztam azon,hogy megvegyek a Pink változatát mert nagyon finom illata volt,mikor a csuklómra fújtam :) aztán mire hazaértem (20 p ) nyoma sem volt .. örülök,hogy nem vettem meg
2014. jún. 16. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!