Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mikortól érdemes elkezdeni...

Mikortól érdemes elkezdeni sminkelni?

Figyelt kérdés

Vagy ti hány éves korotoktól kezdtetek el sminkelni?

Mert mostanában egyre gyakrabb,hogy már a 11 évesek is sminkelik magukat iskolába.

Mondjuk az egyik osztálytársam egyik nap úgy jött iskolába,hogy a lábkörme ki volt festve valami nagyon csúnya zöld-kékes színnel.

Kérdeztem is tőle,hogy nem szólt a tanár?

És mondta,hogy azt mondta neki,hogy mossa le,de nem mosta le.

Meg volt olyan is,amikor nagyon hosszú,kikunkorodó tusvonallal jött iskolába.

Plusz még volt rajta szemceruza is.

Jó,persze a szülő dolga,hogy mit enged meg a gyerekének,de azt azért tudhatná,hogy iskolába tilos a smink.

Bár szerintem a körömlakkal nincs akkora baj.

Én is csak alkalmakkor szoktam szájfényt,meg egy kis tust.

Bár ilyen korban már mindenkit kezd egy kicsit érdekelni a smink,de szerintem nem szabad túlzásba esni ezzel.

Én is csak otthon szoktam "kísérletezni".:)

11/L

2014. jún. 13. 12:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Oké,köszi.:)
2014. jún. 16. 11:58
 12/15 anonim válasza:
én 11 évesen kezdtem spirállal, sokan megszóltak de én akkor sem hagytam abba mert így éreztem jól magam, és nem is bánom, most leszek 14 és 3 év alatt pont megtanultam teljesen jól sminkelni, és az arcomnak sincs semmi baja pedig minden nap festem magam. de hát ez emberfüggő.
2014. júl. 3. 18:30
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi.:)

Nekem a szempillaspirált pont nem engedik,de szülinapi bulikra(ma voltam)kisminkelhetem magam.

Mondjuk most volt rajtam szemhéjtus.

De az jobb is,ha egy kicsit hamarabb kezdesz el sminkelni,mert akkor nem leszel annyira tudatlan sminkelés terén,és tudni fogod,hogy mit kell használni és hogyan.

Csak én azért nem merem,mert sokan mondják,hogy tönkremegy miatta a bőrünk,és felnőttkorunkra ráncos lesz.

Bár ez mindenkinél máshogy jön ki.:)

2014. júl. 3. 20:51
 14/15 anonim válasza:
Körömlakkot 12 évesen próbáltam ki. Korrektort csak néha használok, ha nagyon karikás a szemem. Otthon néha kísérletezek, de a suliba csak körömlakk, és korrektor. Nálunk a körömlakkot szinte minden lány használ. Spirált majd egy két év múlva fogok használni
2020. máj. 2. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:
12-13 evesen kiserletezgess otthon, szempilla spiral, szajfeny, bb krem, primer, puder, korrektor nude szemhejpuderek, halvanyabb rozsaszines ruzsok bele fernek, esetleg unnepkor sminkeld ki magad hogy hozza szokj ha majd nagyobb korodba akarsz sminket viselni napi szinten, ugyanis hozza kell szokni ehez, es a kornyezetednek is, 13-14 tol tus, is mehet, es 15-16 tol mar mindent hasznalhatsz kb szerintem mert akkor mar nagylany leszel es a piros ruzs se fog anyira nevetsegesen allni, bar ha akkor sem tudod viselni vagy nem erett hozza az arcod akkor hagyd késöbbre a merészebb szineket.
2020. aug. 14. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!