Másnak is vannak ilyen fülig érő szemkarikái? Vagy esetleg akinek elmúltak?
Mármint bárkinek a szeme alatt látok lila karikákat, mindegyiknek visszakanyarodik a szeme felé. De nekem ilyen nagyon durván egyenes és hosszú:( És már mindent kipróbáltam, sportolok, zabálom a zöldséget, iszom a több liter folyadékot, de semmi:( Másféléve kezdődtek, de 1 évvel ezelőtt már kb-kb kigyógyultam az étkezési zavaromból. Jó, akkor tényleg nagyon durván tönkretettem a testem, 100-200 kalórián éltem hónapokig, mindennap vizipipáztam hogy elvegye az étvágyam (ami állítólag felér 2 doboz cigivel) és 1 kalóriás édesítős szénsavas üdítőkön éltem. De ennek már vége, de nem tudja elfelejteni a szervezetem, és gyakorlatilag olyan a szemem alatti rész mintha most jönnék az elvonóról, pedig csak 16 vagyok:( Az orvosom tanácsára még húst is eszek (pedig undorodom tőle) és tehéntej helyett szója vagy mandulatejet rakok mindenbe (fehérjedúsabb) de seeeeemmmi.
Annyira utálom:(
Valaki?
Nekem is ilyen van, mint a lánynak a képen. Mostanában még durvább is, mert nagyon keveset alszom (5-6 óra max).
Elvileg allergia miatt is lehet ilyen, de kétlem hogy nálam ez lenne a baj.
Szerintem érdemes lenne elmenni orvoshoz valamilyen vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!