Az arany vagy az ezüst ékszerek most a "divatosabbak" vagy esetleg mindkettő?
Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 14:50
1/3 anonim válasza:
Most inkább rengetegen a bizsut hordja mindenféle színben, formában. Amúgy pedig teljesen mindegy, hogy aranyat vagy ezüstöt hordasz. Mind a kettő örök érvényű darab. Amelyik neked jobban tetszik, azt viseled.
2/3 anonim válasza:
Szerintem most, hogy nyár van inkább az arany(színű) darabok divatosabbak. De ezt inkább a bizsukra kell érteni, hiszen azok "eltűlzottabbak" is lehetnek, mégsem hatnak giccsesen.
Viszont egy valódi arany (vagy ezüst) ékszer sokkal szebb ha visszafogott, én mégis az aranyra szavazok :)
3/3 anonim válasza:
Én most vettem gyűrűt. Eddig csak ezüstöm volt, mert nem szeretem a sárga aranyat. Most azonban nem vehettem ezüstöt, mert az nem elég értékes (ballagásra ékszervásárlásra kapott pénzből), ezért úgy döntöttem fehéraranyat veszek. Kevésbé lesz matt, mint az ezüst. Amúgy van ékszerdivat is, ezt talán a nevesebb tervezőknél lehetne megnézni. Ha esetleg vásárlás miatt kérdezted, akkor azt tanácsolom, olyat vegyél, ami tetszik neked, és szívesen fogod hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!