Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A fiúknak szerint gáz ha egy...

A fiúknak szerint gáz ha egy lány így sminkeli magát?

Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam magamat kifesteni. De ha mégis akkor is csak alapozót, ajakápolót használok. Kihúzom a szememet szemceruzával, szempillaspirált használok. Szemöldökceruzával kihúzom egy kicsit a szemöldököm.
2014. máj. 28. 09:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Csak mert nekem azt mondták hogy erősebben is kifesthetném magam mert a fiúknak az tetszik.
2014. máj. 28. 09:32
 12/21 anonim ***** válasza:
figyi igazából most a fantáziánkra biztad hogy hogy nézel ki sminkkel és anélkül :D így nehezen tudunk hasznos választ adni, ha küldesz elötte utána fotót akkor talán többet is tudnánk mondani , de nem minden a külső, ha szép vagy akkor jó lehetsz egy két menetre... de ha megnyerő a szeméyliséged akkor hosszú távra is fognak veled tervezni a fiúk, na persze van aki semmiféleképpen nem tervez hosszútávra de azokat sztem ki tudod szűrni :)
2014. máj. 28. 09:34
 13/21 anonim ***** válasza:

...hát figyelj, az itteni vélemények csak 1-1 vélemény a sok közül, nem az átlag.

Tükör előtt próbálgasd, amelyik a legjobban passzol hozzád és amelyikkel jól érzed magad, azt válaszd :)

Ha ez a 2 feltétel megvan, akkor kész, eléred vele a kellő hatást.

2014. máj. 28. 09:36
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi férfiak nem szeretik a sminket. ;)

Én is rühellem. Sokkal szebbek vagytok nélküle. És NEKÜNK kell hinni, nem az elmebeteg tévének, akik rajtattok akarnak meggazdagodni, hogy gusztustalan vegyszereket kentek az arcotokra, ami ráadásul még öregíti is a bőrötöket.

2014. máj. 28. 09:50
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy a "fiúknak jobban tetszik", azért, mert minden fiú más, és más az ízlésük. Sminkeld úgy magad, ahogy neked tetszik, aztán akinek megtetszel, az úgyis azért fog szeretni, amilyen vagy, és nem amilyen azért próbálsz lenni, mert az mások szerint jobb.

(pl. volt főnököm akkor bókolt legtöbbet, mikor egy nagyon élénk piros rúzs volt rajtam, valaki meg a natúrabbakat szerette rajtam... mások egyszerűen)

2014. máj. 28. 10:22
 16/21 anonim ***** válasza:

Jézus mária, kit érdekel, hogy a fiúk szerint mi a gáz?

Sminkeld magad úgy, ahogy akarod, te nő.

2014. máj. 28. 12:38
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem a fiúk miatt kell sminkelni, a lényeg hogy neked tetsszen.

Én erősebben sminkeltem mindig is, valahogy így : [link]

Rengeteg embernek nem tetszik, de nekem igen, így érzem jól magam. Én a jelenlegi páromnak is nagyon tetszik rajtam a smink.

Szóval magad miatt csináld, ne megfelelni akarj másoknak, mert mindenkinek úgy sem lehet megfelelni.

2014. máj. 28. 13:58
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nincs túl sok smink, csak nem jó alkalom vagy helytelen használat.

Lehet úgy, hogy szép alapozó, enyhe pirosító, kihúzva picit a szemöldök, egy fekete tusvonal cicásan és szép göndör szempillák, és ugyanez lehet vastag narancssárga alapozóval, nagy piros folttal, fekete túlfestett szemöldökkel, elrontott tusvonallal, és póklábhatású szempillákkal.

Attól függ minden, hogy hogyan használod.

2014. máj. 28. 20:08
 19/21 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

Meg az alkalom. Iskolába pl. nem jó ha valaki túlzásba viszi.

Amúgy meg kit érdekel, hogy mi tetszik a férfiaknak?! :D

2014. máj. 28. 20:09
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A fiúk többsége tudod mennyire ért a sminkeléshez?:D Azt veszik észre max, ha valami nagyon természetellenes. (narancssárga, maszkos alapozás, iszonyatos mennyiségű bronzosító, túl sok csillám, műszempilla, stb.)

Vannak, akik egyáltalán nem szeretik a sminket, vannak, akik ilyenkor belinkelnek egy képet egy amúgy kisminkelt lányról, hogy nézd milyen szép természetes, na meg vannak olyanok is, akik az erősebb, de ízléses sminket szeretik.

Szerintem sminkeld magad ízlésesen, alkalomhoz illően, úgy, ahogy neked tetszik.

2014. máj. 28. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!