Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tudnám elkészíteni ezt a...

Hogy tudnám elkészíteni ezt a sminket tartósra? (a rózsaszínt ami körbe feketével van kihúzva)

2009. dec. 29. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Először alapozó, aztán felviszed a rózsaszín szemhéjpúdert és én úgy szoktam, hogy utánna tussal kihúzom, alul meg szemceruzával , aztán szempillaspirál :)
2009. dec. 29. 22:23
 2/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen

egyébként tetszik nektek ez a smink?:D

2009. dec. 29. 22:29
 3/8 anonim ***** válasza:

nem :D

jó mondjuk partiban elmegy, de ne suliba vagy a nagyanyádhoz menjél így :D

2009. dec. 29. 22:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon rózsaszín. Illetve nagyon élénk, de én ilyet szoktam kékkel.
2009. dec. 29. 22:36
 5/8 A kérdező kommentje:
ja nem is suliba:D hanem szilveszterre mert ilyen szinű lesz a ruhám legalábbis azt tervezem:D
2009. dec. 29. 23:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem szilveszterre nyugodtan lehet iyen vadabb sminket csinálni :P

nekem tetszik

2009. dec. 30. 00:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik, csak az nem, hogy lolának nincs egy egyedi sminkje. Ezt már Lady Gaga is elkezdte sokkal előbb. Az ezelőtti klipjében pedig a sminkje megintcsak egy utánzat volt...

De szerintem szép és szilveszterre tök jó, bulis. Én is kékkel szoktam inkább dolgozni, ezt a pirosat még nem próbáltam ki magamon.

Én fixálnám sminkfixáló spray-jel. Fodrászkellékesben lehet kapni de talán dm-ben rossmannban is, érdeklődj az eladóknál.

2009. dec. 30. 01:19
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. dec. 30. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!