Szerintetek melyik jobb? Avon Aero volume vagy az Avon Mega Effects (? ) szempillaspirál?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni, csak nem tudom melyiket...2014. máj. 22. 12:50
1/5 Timi179 válasza:
mindkettőt használtam és jó! Az Aero-nak az a különlegessége, hogy nem nehezíti el a pillákat, mivel üregesek a festékgömböcskék, de ez nem jelenti azt hogy nem visz elég festéket a szempilládra, csak nincs tőle olyan nehéz érzeted, még ha többször is kened át!A keféje hagyományos, nem műanyag, ezt sem szereti mindenki, én is előnyben részesítem a műanyagot! A mega effect ezzel szemben sokkal intenzívebb, keményebb lesz tőle a szempillád!
Amilyen érzést te szeretnél aszerint válassz!
Nekem ezektől függetlenül a Superfull a kedvencem!
2/5 anonim válasza:
Én a mega effects-et használom egy ideje, nekem nagyon tetszik, hogy a fekete színű tényleg fekete és nagyon szép, ívelt, hosszú szempillám lesz tőle.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Nagyon rég óta nézegetem a Mega Effects-et,de megláttam az Aero-t,és elgondolkodtam. Most azt hiszem az Aerot rendelem meg,a másikat később! :)
2014. máj. 22. 16:35
4/5 anonim válasza:
Én csak mega effects-et használok, de az nagyon bevált...viszont elsőre lehet az aerot érdemesebb rendelni...én még rögtön új korában vettem azt a spirált, és az aerotól csak az tartott vissza, hogy van egy csomó spirálom...az ismerőseim amúgy azt is nagyon dicsérik...:)
5/5 anonim válasza:
Nekem az aero van, én szeretem vastagra kenni a szempilláim, általában ha 2-3szor átkenem akkor jó szokott lenni.. Ezzel meg vagy 5x átkell kennem hogy olyan legyen. Sokkal kevesebb festéket visz fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!