FIÚK! Ha egy lánynak 4 mm-es opál fültágítója van, az visszataszító?
Figyelt kérdés
2014. máj. 18. 20:54
2/7 anonim válasza:
Az ember olyan királyul néz ki mikor ép.
Miért kell magunkat lyukasztani.
Egy fülbevalót,piercinget még megértek,mert kihangsúlyozhat egy borszint vagy adottságot.Tetoválást is elfogadom.
Szóval ja elég csúnya,konkrétan szörnyeteg hatású.Hová tűnt a klasszikus szépség és elegancia?
Király átdugni a cigit a fülünkön,vagy sörnyitót tárolni benne.
3/7 anonim válasza:
Én szerintem nem gáz lány vagyok de majd én is akarok ha 18 leszek meg tetoválást is egy kicsit
4/7 anonim válasza:
a 4 mm annyira kicsi, hogy sima bedugós fülbevalónak néz ki. akkora méret kedvéért értelmetlen tágítani.
5/7 anonim válasza:
Szerintem a 4 mm annyira pici, hogy senkinek enm fog feltűnni, felesleges érte a fájdalom, szerezz be egy olyan fülbevalót és kész :)
6/7 anonim válasza:
semmi sem undorító, esetleg egy megmaradt félig összeforott luk nem szép látvány, de a 4mm-nél iylen veszél nincsen.
7/7 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem. Én imádom a fültágítós lányokat, akiknek ilyen stílusuk van, stb... Mellesleg a 4mm kb olyan kicsi mint egy sima fülbevaló.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!