Amikor kilövik a fülünk, hogy lyuk legyen rajta beletesznek egy fülbevalót ami Elvileg gyógy és 3 napig annak kell benne lenni! Az mitől gyógy?
Figyelt kérdés
#fülbevaló #kilövi
2014. máj. 14. 15:38
1/7 anonim válasza:
Nem gyógy, csak steril és orvosi fém ami biztosan nem okoz allergiás reakciót.
2/7 anonim válasza:
Semmitől nem gyógy-, csak "hermetikusan zár", nem engedi, hogy a friss sebbe bármi is belemenjen, így gyorsabban gyógyul. És igen, antiallergén.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) tehát akkor ne cseréljem ki azonnal haggyam benne egy 5 napig? Mert fél órája lovettem ki!
2014. máj. 14. 15:57
4/7 anonim válasza:
szerintem 3 nap helyett inkább 3 hetet várj
5/7 A kérdező kommentje:
Üvegből van,középen egy fém darabbal :)) az nem is orvosi fém:DDDD üveg
2014. máj. 14. 18:26
6/7 anonim válasza:
mindenképp várj legalább egy hetet. Én már 2x kilövettem, először vártam kb 6-7 napot, az szépen be is gyógyult, nem volt gyulladt, közben megmostam egy kis vízzel, meg forgattam benne a fülbevalót. Aztán amikor másodszorra lövettem ki, akkor meg gondoltam úgyse lesz semmi baja a fülemnek ha kiveszem, ezért harmadik nap kivettem, de nagyon megbántam. Nem tudtam beletenni az ezüst fülbevalómat, mert a nő egy kicsit ferdén lőtte ki. Annyit szenvedtem vele, rettenetesen fájt, kb 20 percig álltam a tükör előtt, mire betudtam tenni, azután nem is vettem ki egy jó ideig.
7/7 A kérdező kommentje:
Addig csavargattam míg kiesett és belegurult a csatornába,most egy sima fém fülbevalót tettem be aminek a szár részét fertőtlenítőszerbe mártottam.
2014. máj. 15. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!