Hol lehet olcsón sminket venni?
Figyelt kérdés
Budaörsön belül, olcsón?2009. dec. 28. 11:02
2/6 anonim válasza:
olcsó húsnak híg a leve...
vagyis sztem az olcsó smink sz*r. csak elrontsa a bőröd
3/6 anonim válasza:
Rossmann,DM. Essence sminket ajánlom :) Olcsó és jó is. Persze jó is, de árához képest jó. Viszont, ha teheted vegyél drágábbakat/márkásabbakat, mert igaza van az előttem szólónak
4/6 anonim válasza:
Bocsánat. Elírtam.
Azt szerettem volna h: Persze van jobb is, de árához képest jó.
Mégegyszer bocsi
5/6 anonim válasza:
Én ma nagyon olcsón festettem ki magam.Clairesbe vettem egy sminkpalettát 1euroért(eredeti ára 15euro).Van benne minden:szájfény,szempillaspirál,szemceruza,rengeteg szemhéjpúder,2fajta alapozó,púder és pirosító.Én most csak 2fajta szemhéjpúdert kentem magamra belőle meg egy kis alapozót.A szemceruza egy max factoros minta,a szempillaspirál egy cliniques minta,ajakbalzsam pedig hello kittys cseresznyés 1euroért(eredeti ára 4euro).Érdemes nézegetned a nagyobb újságárusokat,mert néha nagyon jó kis minták,kozmetikumokat találsz bennük.Nézz be 1euros boltokba,ott is vannak sminkek,meg az essence nagyon jó.
6/6 Csilla88 válasza:
Én a Loreal-t szeretem és a DM-ben szoktam vásárolni főleg.
Viszont mult héten találtam egy weboldalt: www.tesminked.hu
Jóval olcsóbb volt, mint a DM, rendeltem is tőlük egy hasonló Star Secrets szemfestéket, mint amit használok meg egy Color Minerals szemhejpúdert is.
Teljesen újak, eredetiek voltak a termékek és elég gyorsan kihozták.
Én őket ajanlanam, ha Loreal-t vagy Maybelline-t kerestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!