Ha 3 nap alatt 5-ről 10 milliméterre tágítom a fülemet, akkor lehet valami baja?
Gondolok itt arra,hogy elszakad,szétreped,stb?
(nem érdekel ha egyesek szerint ez gusztustalan,ha nem tetszik a téma jobbra van a piros x.)
ezt nem tudod megcsinálni 3nap alatt, amúgy meg nem ajánlom mert megrepedhet a füled, aminek az lesz a következménye, hogy ki kell venned a tágítót a gyógyulás miatt és gyakorlatilag kezdheted az egészet elölről.
pont a fokozatosság a lényege az egésznek, az ilyen "rohanásnak" semmi értelme nincs.
HUUU nekem 2 nap alatt lett 3mm-ről 8mm... majdnem elsírtam magam annyira fájt a ki és betevés. Persze nem terveztem hogy 2 nap alatt kell az egészet így belekezdtem szép lassan, /fotózás miatt kellett marha gyorsan megcsinálnom./
Sebes volt, fájt, ha hozzáértek azt hittem meghalok T-T
Végül is majd' egy hét után még fáj /meg ugye sok srác haverom bunkó/ és ha hozzáérnek még mindig könnyes lesz a szemem *szipp* (14-lány, mostanában minden jobban fáj az átlagnál. több ideig maradnak meg a lila-kék foltjaim meg jobban fájnak is.)
SZÓVAL: nem lehetetlen csak kockázatos. visszagondolva megráznám magam, hogy : HÜLYE VAGY csináld lassan majd!
de semmi bajom nem lett, élek és válaszoltam neked is.
remélem a legjobbakat^^ sok sikert
2. vagyok.
nekem is gennyes, dagadt volt. meg persze sebes volt alap. de már hétvégén szépen lement, színe is normális volt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!