Kakastaraj kérdése:
Szemceruzát használok, de mindig felkenődik a szemhéjamra. Van olyan, ami nektek bevált és nem kenődik, vagy tippek arra, hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 22:07
1/4 anonim válasza:
szemhéjpúder alapot szoktam használni, és lepúderezem, így az alapba beleragad és a szemceruza már nem fog "felragadni"...amúgy sima essence long lasting ceruzát használok, de nekem bevált..:)
2/4 A kérdező kommentje:
szemhéjpúderből milyet használsz?
2014. máj. 11. 22:37
3/4 anonim válasza:
Essence long lasting nem kenődik, még a zsíros bőrömön sem volt vele semmi gond. De nyilván ha zsíros a bőröd előbb púderezd le.
4/4 anonim válasza:
Essence mono van, blockbuster árnyalat...de bármilyen nude színű megfelel erre...nem látszik, de mégis ott van...
A szemhéjalapom pedig avon supershock...
egyes vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!