Valahogy lehet keskenyíteni az arcot?
h az atcod szélére egy nagyon picit sötétebb alapoózot kensz vékonyabbnak tűnik. ugyanez igaz az orra is ha a két szélére a tövéhez sötétebbet kensz vékonyodik:)
próbáld ki:)
szívd be a szád, így még jobban látod hol is van pontosan a járomcsontod. az orroddal egy vonalban kezdd el, és a füled felé vigyél fel bronzosítót/pirosítót. amelyiket szereted. ettől vékonyabbnak látszódik az arc
esetleg a frizuraváltoztatás. ha felcopfozod, azzal tényleg csak kiemeled a kerekségét. engedd ki, és ha nincs, esetleg vágass oldalfrufrut, vagy vágasd fokozatosra a hajad. :)
Ezek szerintem sokat segítenek, nekem is megéehetősen kerek az arcom :)
Nehogy plasztikáztasd már magad úristen!!!! Ezt nem gondoljátok komolyan?
Igen, szerintem is a hosszú haj sok esetben segíthet, ha kibontva hordod. Nekem is kerek a pofim inkább. Én a járomcsontomat szoktam hangsúlyozni, vagy pirosító stb. Ne két pöttyben tedd az arcod közepére hanem oldalra hosszan vagy V alakban rem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!