Bejön a srácoknak ha egy csajnak viszonylag sok piercingje van látható helyen?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Van már több piercingem több helyen is, de szeretnék még többet csináltatni. A barátnőm szerint hozzám különösen illenek a piercingek. Jelenleg az orromban, a szemöldökömben, az ajkamban, a nyelvemben, a köldökömben és a füleimben vannak pc-k.
Arra gondoltam, hogy főleg olyan helyekre akarok berakatni plusz ékszereket amik szem előtt vannak. Szerintem akkor van értelme, ha látszik is. Szeretnék az ajkamba még 2 karikát, egy septumot és egy bridge pc.-t. Szerintetek megcsináltassam? Én nagyon szeretném! :)
Kérdés, hogy a pasiknak mennyire jönnek be a pc-s csajok?
Pl.: Nekem nagyon tetszik a csaj!!! Bár idáig nem biztos, hogy elmegyek... de ki tudja..
https://www.youtube.com/watch?v=Ld1ZudbXJDQ
2014. máj. 10. 19:05
11/13 anonim válasza:
Hétvégén leszek gépnél, amin képek vannak :)
12/13 locamotiv válasza:
Én nekem pont a piercinges és tetkós lányok a zsánereim valamiért meghalok értük :D bár akit linkeltél csajszi az annyira nem jön be természetesen vannak határok .. nekem 2 fülbevaló és egy septumom van de természetesen tervezek még párat , nyelvbe meg még pár helyre de én olyanokat akarok ami nem sok embernek van ami ritka :) 18/F
13/13 Ekecy válasza:
Hat ha a te szuleid nem szolnak ezert semmit... akkor hajra!! De en ugy gondolom ez a sok sok piercing mind folosleg...el rontsa egy szep lany arcat!! a termeszetesegnel szebb sincs. Nekem is van egy a koldokembe es az boven eleg ugy gondolom... folleg nem arcra! De ha te ettol jobban erzed magad es neked tetszik akkor ne foglalkozz mas velemenyevel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!