Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csajok, ti csak akkor vesztek...

Csajok, ti csak akkor vesztek újat valamiből, ha a régi már elfogyott?

Figyelt kérdés

Gondolok itt samponra, tusfürdőre, rúzsra, szempillaspirálra..tehát mindenre, ami kozmetikum.

Miből milyen gyakran veszel újat? Csak ha kifogy vagy közben is? Mi a kedvenc márkád/terméked?

Az akciókat és a leértékelt termékeket most ne számoljuk, az egy külön eset.

Kort is légyszi :)

2014. máj. 4. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez csak teszt kérdése legalábbis nállam én letesztelem először és csak utána veszek még belőle ez attól is függ hogy akciós vagy nem és hogy mennyire vált be.Minap épp teszteltem egy szempillaspirált és olyannyira bevált hogy vettem még 2-öt. :)
2014. máj. 4. 20:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Jah igen és 15/L
2014. máj. 4. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha megtetszik valami új akkor veszek, nem várom meg hogy elfogyjon az előző.

Kedvenc márkám talán a Bourjois, Shiseido, Art Deco, Dior, Eveline, Catrice, Balea... túl sok van. :)

28L

2014. máj. 4. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Sampont, tusfürdőt, arctonikot ilyesmit általában akkor, ha elfogyott.

Sminktermékeket néha sűrűbben, ha megtetszik valami.

2014. máj. 4. 22:25
 5/7 anonim ***** válasza:
Énis éppen úgy mint a 4.válaszoló:)
2014. máj. 5. 07:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen termékről van szó. Pl. tusfürdő, sampon, balzsam, ami jobban fogy, abból tartok itthon többet. De mondjuk arckrémből, tonikból, stb. csak akkor veszek újat, ha már fogyóban van az előző. Néha, ha épp akciós, amit kinéztem, akkor előbb. Van egy kb. 1 méter széles fiókom, az tele van tartalék dolgokkal, szóval azért spájzolok is. Sminkekből próbálom minimalizálni a készletet, abból nem halmozok fel sokat, de mondjuk most is elfogyóban van a púderem, de 2 újat vettem. :D

Kedvenc márkák: L'Oreal, Garnier, Max Factor, Balea, Sleek, Dove, Adidas, stb.

2014. máj. 5. 10:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Kor lemaradt, 24. :D
2014. máj. 5. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!