Hogy kell használni a körömceruzát?
Én is úgy tudom, hogy úgy kell ahogyan az első írta.
Viszont nekem van legalább 3. Egyszer kaptam máskor akciós volt, aztán nekem is szettben volt :D
Az egyik olyan kemény, én azt szoktam vizezni. Van egy nagyon puha, krémes állagú is na szerintem ahhoz már igazán nem szükséges víz.
A körmöd alját kell vele beszínezni, de valóban hamar lejön és nehéz is megfelelően alkalmazni, hogy pl a bőröd még véletlenül se legyen olyan...
Én akkor szoktam használni, amikor napközben kicsit bepiszkolódik a kezem pl. a pakolástól, és akkor kicsit szürkésebb a körmöm. És ilyenkor ugye nincs ott körömkefe meg ilyen extra dolgok :) Ilyenkor magammal viszem és átszínezem vele a körmöm, hogy estig kinézzen valahogy.
Egyébként én tök hülyeségnek tartom, mert ha nincs szerencséd beletapad a piszok és csak rondább lesz az egész.
Én is nagyon megörültem neki, de valahogy évek óta nem vettem hasznukat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!