Világ legfurcsább első randiján milyen sminket viselhetek?
:DDD
Minimális enyhe fedésű alapozó vagy BB krém, de ha vállalható a bőröd, inkább semmi vagy csak egy kis korrektor.
Vízálló spirál, krémpirosító, színezett ajakír, esetleg valami natúr színű krémes szemhéjfesték (Maybelline Color Tattoo - lerobbanthatatlan), ezek mind természetesnek hatnak és nem fognak lefolyni rólad.
Egyébként megértelek, én sem mernék smink nélkül menni. Bár valószínűleg inkább a rajtad feszülő nadrágra esik majd a figyelem.:) Sok sikert!:)
Én a spirálon kívül nem tennék fel semmit. Te tudod milyen vagy, nekem pl minimális mozgástól szakad a fejemről a víz, és olyan vörös leszek, mint a rák.
Mivel valamelyest te is kipirulsz, szerintem a pirosítót ne tedd fel.
Hahahaha! Én edzőtáborba hívtam a kiszemelt pasast, mert tudtam, hogy ő is szeret sportolni :D
Szerintem korrektor meg vízálló spirál elegendő. :)
Sok sikert!
Semmit...
Gondolom nem egy festett Barbie-babát akar ott nézegetni, hanem együtt sportolni egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!