Milyen táska, tolltartó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem tudtam sohasem eldönteni milyen táskám és tolltartóm legyen. Táskába ilyenekre gondoltam: [link] [link] [link] Ezek közül melyik a legnagyobb? Mert nekem minden nap 6 órám van és elég sok mindent kell vinnem. Tolltartóban ilyenre: [link] De szerintetek belefér egy 15 vonalzó? Nekem 1 hét alatt összefirkálódnak a ceruzáim? Ha lehet értelmes válaszokat! Köszönöm előre is!2014. ápr. 26. 10:24
1/6 anonim válasza:
nekem a harmadik táska nagyon tetszik,de szerintem a tolltartó csúnya:)
2/6 anonim válasza:
a táskák közül a sima kék tűnik a legnagyobbnak, és mivel nem mintás, mindenhez megy
a tolltartóba belefér a vonalzó, de biztos hogy ilyet akarsz?
a táskák olyan jól néznek ki, ez meg elrontaná az összhatást
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát eddig ez a tolltartó néz ki a legjobban. Mármint voltak: hercegnős stb... Nekem se tatszik nagyon de hát... Légyszíves küldjetek linket ami jól menne a sötétkék táskához. Köszönöm előre is!
2014. ápr. 26. 12:56
4/6 anonim válasza:
A sima, kék táska a legjobb, tolltartónak pedig egy farmer anyagú, egyszerű, hengeres menne - szerintem. :)
5/6 anonim válasza:
Nekem a táskák közül a pöttyös tetszik,de a virágos sem rossz. Viszont ahhoz nem túl sok minden megy. A tolltartó nem tetszik.
6/6 A kérdező kommentje:
Tudnátok küldeni linket hogy kb. milyen tolltartó illik a kék táskához?
2014. ápr. 27. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!