Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fájni fog a fogszabályzó?

Lillaaa2001 kérdése:

Fájni fog a fogszabályzó?

Figyelt kérdés

Hello! Kérlek titeket írjatok ide le mindent, de tényleg MINDENT, hogy pl.: Fáj a fogszabájzó? Mikor lehet vele kajálni? Tisztítani, hogy kell?

3hét és felraknak egy állandó fogszabályzót (elötte volt egy éjszakai.)

2014. ápr. 24. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőmnek van fogszabályzója. Neki úgy volt, hogy miután felrakták 1-2 napig fájt. Sűrűn kell fogat mosnia és elektromos fogkefével. Nem haraphat, tehát nem ehet almát, a szendvicset is feldarabolva hozza suliba, nem rágózhat. De szerintem az orvos elmond neked minden információt.
2014. ápr. 24. 15:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2014. ápr. 24. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem négy évig volt...a felrakás, a húzás, és a leszedés fájt...

Meg nem ehettem gumicukrot, és kemény ételt eleinte (igen az is fájt)...

Azóta megint elkezdett visszahúzódni a fogam, de már csak éjszakaiért mentem vissza...

Nem fáj annyira, hogy ne lehessen bevállalni a szép és rendezett fogakért :)

2014. ápr. 24. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:

amikor felrakták nekem nem fájt de utána 4 napig szinte csak innivalókón éltem mert nagyon fájt harapni. de ki lehet birni csak eleinte nagyon fura volt . azt mondta nekem a doki h nem lehet rágozni de persze én nem birom ki h ne rágozzak és hát nem lett semmi abbol h rágozok.

én rendes fogkefével szoktam fogat mosni.

amikor felrakták a fogszabit nagyon rosszul éreztem magam , nem akartam suliba menni mert azt hittem csufolni fognak.de meglepetésemre egyáltalán nem csufoltak sőt még meg is dicsértek többen h jól áll meg ha leveszik nagyon szép lesz a fogam meg h most nagy "divat " a fogszabi.

igazábol mára már teljesen megszoktam de azt is megszoktam h nagyon figyelek h hogyan beszélek met nem akakrom h lássák az emberek h fogszabim van . volt olyan h egy közeli ismerős csak 3 !! hónap után vette észre h fogszabim van. most is már azt várom h levegyék és végre nyugodtan "mutogathatom" a fogaimat .már csak két hónap :)

ja és már két éve van fenn.

bocs h egy csomó lényegtelen dolgot irtam de te mondtad h mindent...:)

2014. ápr. 24. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:

amikor nekem felrakták, akkor 2 napig kínlódtam. ahogy elkezdte a szerkezet húzni a fogaimat, az rémes volt. plusz az elején felül feltörte a számat. de erre kaptam valami kis viasz szerű anyagot, amit a fájó részekre rá tudtam tenni a fémre, hogy ne nyomja a számat.

utána a cseréknél nem fájt már.

az evés az elején nehéz, de csak meg kell szokni. a későbbiekben nem fog gondot okozni.

és gondolj arra, hogy megéri, mert szép mosolyod lesz. :)

2014. ápr. 25. 08:33
 6/6 anonim válasza:
Szia, nekem egy hete tették fel a fogszabim, az első 5 napban eléggé fájt, csak pépeket tudtam enni! Én két fogkefét használok, elektromosat és fogköztisztítót. Szerintem megéri a fájdalamt, remélem segíthettem.
2014. ápr. 25. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!