Eddig nem sminkeltem, de nem vagyok már tini. Egy egyszerűbbet kipróbálnék, égő, ha betérek a kozmetikushoz így?
Nem ciki. De ne kozmetikushoz menj, annyi katasztrofális van... Ráadásul egy kozmetikus a bőrápoláshoz, szőrtelenítéshez, esetleg masszázshoz ért. Smink ügyben sminkest keress fel, ha ragaszkodsz az ilyen tanácsokhoz.
De a Mac, vagy a Kryolan City üzletekben kaphatsz profi sminktippeket, nagyon segítőkészek:-) A Kryolan boltban ráadásul annyira nem drága minden (a Machez képest), vannak kis kiszerelések is...
Plusz tipp: youtubeon nézz sminkes videókat. http://www.youtube.com/watch?v=fj0jyy8sUpw&feature=youtube_g.. pl ő jó tanácsokat szokott adni, és nem a vakolatszerű sminkre fókuszál. De ha neked más jön be, akkor elég annyit beírni, hogy makeup tutorial és többezer videót nézhetsz meg.
Egyáltalán nem...ha másért nem, azért se fog kinevetni, mert te fizetsz neki, hogy kisminkeljen...és ha fizetsz miért nevetne?
Meg amúgy is...nem mindenki sminkel, és a kozmetikusok mindig türelmesek...Az enyémhez is szegényhez néha milyen vendégek járnak, öreg nénik sok ránccal, akik fiatalos sminket akarnak, és mindig megcsinálja azt is...és egész ügyesen...
köszönöm a sok kedves választ!
inkább amiatt vagyok kicsit zavarban, hogy nem fogom tudni, mikor mit kell csinálni, vagyis ügyetlen leszek.
amúgy milyen árban van kb egy kismikelés? semmi extra, csak az alapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!