Tetováláson gondolkozok.26 éves lány vagyok. A lapockámra szeretnék egy nem túl nagy nonfigurativ mintát. Mennyibe kerülne nagyjából? Fájdalmas azon a helyen?
Figyelt kérdés
kb. akkorát mint egy mobiltelefon kijelzője (átlagosan)2008. júl. 26. 12:33
1/5 anonim válasza:
Nem fáj, inkább kellemetlennek mondanám. Kb 10-15 E Ft, ha egy pesti szalonban csináltatod. Igaz, nem kérdezted, de a nonfi mintha eléggé elcsépelt,fantáziátlan, semmilyen...Nem szeretnél inkább valami figuratív mintát?
2/5 anonim válasza:
Én is 26 vagyok. Már régebben csináltattam egy tetkót, és nagyon megbántam...úgy tudom, hogy lehet készítettni olyat, ami pár év múlva kikopik. Én azt ajánlanám, bár nem tudom mennyibe kerül.
3/5 anonim válasza:
az ár függ a bonyolultságtól is, mivel a legtöbb tetováló nem méret alapján, hanem a szükséges idő alapján állapítja meg az árat, tehát órabérben dolgozik. mondjuk a méret kihat az időre is :), de a minta részletessége is. szerintem 15-ből egy drágább helyen is biztos kijön, de abból a pénzből már egy nagyobb és szebb tetoválás is kijön.
a nonfiguratív meg tényleg elcsépelt, fantáziátlan (a delfinnel, pillangóval, csikóhallal egyetemben). szerintem próbálj meg valami egyedit, azt sokkal jobban fogod szeretni, és kisebb az esélye, hogy esetleg később megbánod.
4/5 anonim válasza:
ÉN 1 HETE CSINÁLTATTAM A LAPOCKÁMRA 1 TENYÉRNYI MINTÁT,6000 FT-BA KERÜLT,NEMTOM,HOL LAKSZ?ÉN KAZINCBARCIKÁN CSINÁLTATTAM.
5/5 anonim válasza:
JA,ÉS NEKEM FÁJT,BÁR EZ 2 ÓRÁIG TARTOTT,NEMTOM........1 KIJELZŐ NEMTÚL NAGY,AZ NEM TARTHAT OLYAN SOKÁIG,SZTEM KIBÍROD,HA ÉN KIBÍRTAM,DE NEM KELL ANNYIRA FÉLNI MERT CSAK ROSSZABB LESZ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!