Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ez jó smink?

Szerintetek ez jó smink?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2009. dec. 22. 16:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
azért mert nemjó, és kezdetleges, attólmég smink, max nemjó smink. de eztis smink-nek hívják. esetleg béna smink.
2010. jan. 2. 20:23
 22/28 anonim ***** válasza:
nagyon igénytelen ez a smink:S...
2010. jan. 2. 21:40
 23/28 anonim ***** válasza:

sminkbe tartozik az egész arc festése.

De nekem az nem tetszik hogy ilyen sötét de a felső szemhéjadnál van világos csík amit szemhéjtussal kéne kiemelni.....meg ez az egyszínű meg alul kihúzom dolog egyátalán nem áll jól....

2010. jan. 2. 21:49
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
ka meg ha sötéttel sminkelsz fest ki kérlek szempillád...
2010. jan. 2. 21:50
 25/28 anonim ***** válasza:

Bocsi, de szerintem is gáz! Szerintem csinálj magadnak "füstös" szemeket és inkább a szempilláidat spirálozd erősen! Ezen a linken szerintem jó példák vannak:

[link]

Ja és nyugodtan használj tust! Persze azt jobb ha gyakorlod, hogy hogyan kell felkenni!=)

Sok sikert!

(16/L)

2010. jan. 2. 22:07
 26/28 anonim ***** válasza:

szerintem sem igazán smink, bocs. hiszen az egész szemhéjad szürke és a belső szemzugnál is vastag, pedig ott nem kéne annak lennie.

belülre kenj világosabbat, kívülre sötétebbet, a kettőt pedig mosd össze finoman. a belső szemzúgnál pedig vékonyítsd szépen el.

2010. jan. 2. 22:08
 27/28 anonim válasza:
Szerintem az alapoknál kell kezdened.Egy szépen megformázott szemöldök,egy gondosan lealapozott bőr nagyon sokat javít egy sminken.A szemhéjad egy kicsit meg van ereszkedve amit úgy tudsz korrigálni ha a a választott színt jobban elsatírozod felfelé.Használhatsz egy kis barna szemhéjport a fekete fölé(követve a szem formáját)persze a két színt dolgozd el jól.Lehet erősebb a szín amivel dolgozol,nyugodtan felviheted vastagabban.A dőlésszögig(a szem külső sarkából húzott vonal a szemöldököd vége felé)bátran el lehet satírozni a fekete port pl.egy fülpiszkával,így cicásabbá válik a sminked.
2010. jan. 2. 22:59
 28/28 anonim ***** válasza:
átlagos de úgy látom h púdert meg alapozót nem használtál pedig úgy 100x jobban mutatna
2010. jan. 3. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!