Mitől lehet? Mennyi idő múlva kezd lenőni a körmötök? Legalább 2-3 hetet kikell birnia én ugy tudom.
Figyelt kérdés
Pénteken csináltattam zselés műkörmöt,hát már mikor készlett akkor is láttam,hogy nem tökéletes ,de elment!Csak otthon vettem észre mikor jobban megnéztem,hogy kezd eltávolodni a zselé,másnap pár körmömön olyan volt,mintha lenőtt volna már!egy-két helyen lepattogott a zselé!Gyorsan nő a körmöm ,na de nem ennyire!2009. dec. 22. 10:59
1/2 anonim válasza:
alapból úgy kell elkészíteni a körmöt, hogy ne érjen a bőrödhöz, mert akkor egyből fellevegősödik. És nem azért nem zselézik tövig a körmöd, hogy hamarabb menjél vissza hozzá, hanem mert lepattog, alá megy a víz, fellevegősödik stb.
És az hogy elkezdett már másnap epattogni, az azért van mert nem rendesen készítette elő a körmödet a körmösöd. Váltsál körmöst!
egy körmös
2/2 anonim válasza:
vagy csak simán zsiros a körmöd, vagy nem birja nagyon.ilyen is van
egy körmöshöz mentünk ismerősömmel, nekem egy hónap után sem akart leválni, lenőve már levolt
ismerősömnek pedig fele annyi ideig birta, lepotyogtak neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!