Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » BB kremekrol velemeny? Mennyib...

BB kremekrol velemeny? Mennyibe kerulnek?

Figyelt kérdés
Tudnatok mondani olyan BB kremet ami szerintetek jo es az ara sem horrorisztikus? Szerintetek megeri ilyen kremet hasznalni?

2014. ápr. 18. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Holika Petit BB - ebay-en 1200 ft, szeretem, jól fed, szép világos színe van, teafaolajos, javít is a pattanásos bőrön.

Boltiból a legjobb az Eveline 8in1 BB - Rossmannban 1500 ft körül van, ez is jól fed, elfedi amit el kell, szép világos is van belőle, mattít de egyben hidratál is.

2014. ápr. 18. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Garnier olajmentes BB krém.
2014. ápr. 18. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem abban az esetben éri meg, ha nincsenek túl nagy bőrhibáid. Én vettem Garnier BB krémet, de lecseréltem alapozóra, mivel nekem problémásabb volt a bőröm annál, hogy a BB krém elfedje.
2014. máj. 1. 13:18
 4/4 anonim válasza:
En a Helia D-t ajanlanam, az ara ahhoz kepest jo, hogy tobb van benne mint pl a Garnierbe, es teljesen jol fed, pattanasaim nekem nem lettek tole :)
2014. júl. 14. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!