BB kremekrol velemeny? Mennyibe kerulnek?
Figyelt kérdés
Tudnatok mondani olyan BB kremet ami szerintetek jo es az ara sem horrorisztikus? Szerintetek megeri ilyen kremet hasznalni?2014. ápr. 18. 13:01
1/4 anonim válasza:
Holika Petit BB - ebay-en 1200 ft, szeretem, jól fed, szép világos színe van, teafaolajos, javít is a pattanásos bőrön.
Boltiból a legjobb az Eveline 8in1 BB - Rossmannban 1500 ft körül van, ez is jól fed, elfedi amit el kell, szép világos is van belőle, mattít de egyben hidratál is.
3/4 anonim válasza:
Szerintem abban az esetben éri meg, ha nincsenek túl nagy bőrhibáid. Én vettem Garnier BB krémet, de lecseréltem alapozóra, mivel nekem problémásabb volt a bőröm annál, hogy a BB krém elfedje.
4/4 anonim válasza:
En a Helia D-t ajanlanam, az ara ahhoz kepest jo, hogy tobb van benne mint pl a Garnierbe, es teljesen jol fed, pattanasaim nekem nem lettek tole :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!