Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » SÜRGŐS! Mennyi idő alatt forr...

SÜRGŐS! Mennyi idő alatt forr be az orrpc helye?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 19:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég gyorsan beforr annyira, hogy nehezen lehessen visszatenni, viszont a helye nagyon sokáig megmarad, tehát úgy fog kinézni, mintha lukas lenne még sokáig akkor is, ha már rég nem igazi luk. Bár ez attól is függ, hogy mennyi ideig volt benne.
2009. dec. 21. 19:56
 2/6 A kérdező kommentje:
nekem már kb fél éve van meg. egyébként azt olvastam, hogy van akinek nem forr be 1-2 hétig is akár... csak én nem igazán szeretnék kockáztatni, hogy kiveszem és aztán nem tudom visszatenni...
2009. dec. 21. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy évig volt benn.. kiszedtem, 5 perc után már nem ment vissza :D
2009. dec. 21. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is úgy jártam,mint az utolsó válaszoló.Nem tudtam visszarakni.Újra szúrták és amikor azt is kivettem azt sem tudtam vissza tenni.Azóta nincs.
2009. dec. 21. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
egy 7
2009. dec. 22. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem 2hónap után is simán visszament.
2009. dec. 22. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!